Известие

Collapse
No announcement yet.

Подарявам части за 164....

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 164

Гол след гол А седалката как е?
    Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Колега mgamishev, да разбирам ли, че двигателя и скоростите са наред и оборудвани, освен турбото?
      Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
      Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
      Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
      Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

• Първоначално публикувано от Gligan Покажи съобщение
        Колега mgamishev, да разбирам ли, че двигателя и скоростите са наред и оборудвани, освен турбото?
        да, поне за сега, но ако не се появи някой , ги почвам на парче
        Alfa Romeo 164 TB 2.0

Comment

• Антената здрава ли ти е и евентуално дали ще стане на моята. Не е суперка, но предполагам не са правили големи промени за това И евентуално машинките за стъклата, но ми трябва мнение дали няма да има и проблеми с тях
          Nissan Xtrail T30 2003, 2.5 - 165hp

Ex - Alfa Romeo 164 2.0 T.S. '91

Comment

• Първоначално публикувано от gocktherock Покажи съобщение
            Антената здрава ли ти е и евентуално дали ще стане на моята. Не е суперка, но предполагам не са правили големи промени за това И евентуално машинките за стъклата, но ми трябва мнение дали няма да има и проблеми с тях
            Единствените промени са, че суперката вече няма външна антена.
            1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Значи лоша работа в това отношение Нищо, другото ме устройва напълно стига да е на разположение
              Nissan Xtrail T30 2003, 2.5 - 165hp

Ex - Alfa Romeo 164 2.0 T.S. '91

Comment

• търся дръжка за шофьорската врата от вътре хромираната за суперка че вчера счупих моята 164-95 та и датчик за абс-а преден ляв от към шофьора колелото че смених шенкела но този е без датчик развили са го и не можеме да прехвърлиме моя старият та си виси на кабела,та целият датчик с кабела до буксата търся да не запояваме.

Comment

• намерих дръжка и дясна духалка,остана тая от страната на шофера.

Comment

• Здравейте.

Да ви се намират гърнетата и тръбите по изпускателната уредба?

Също така търся гредата между задното окачване и купето.

Поздрави
                    Alfa 164 T.S.
                    JEEP Grand Cheroke 4,7
                    Alfa 147 1.6 T.S.

Comment

• Първоначално публикувано от Dany_iv Покажи съобщение
                      Здравейте.

Да ви се намират гърнетата и тръбите по изпускателната уредба?

Също така търся гредата между задното окачване и купето.

Поздрави
                      Не се занимавай със щуротии. Слагай нещо ново (верно, че читавото си е цифра). Аз сменях няколко пъти гърнета, но накрая реших и шибнах в МКомплект цяла генерация след резонатора (бившия катализатор). Излезна ми около 170 лева и стана добре.

Comment

• Преди време смених гърнетата с такива от неръждавейка.
                        Но тръгнали тръбите и баща ми (той я кара вече) решил да ги подмени при майстор.. Съответно по-малък диаметър и никъде връзка...
                        Затова ми трябва оригинална изпускателна.. Може и с пробити гърнета.
                        Alfa 164 T.S.
                        JEEP Grand Cheroke 4,7
                        Alfa 147 1.6 T.S.

Comment

• ... малко извън темата ...
                          Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
                          Не се занимавай със щуротии. Слагай нещо ново (верно, че читавото си е цифра). Аз сменях няколко пъти гърнета, но накрая реших и шибнах в МКомплект цяла генерация след резонатора (бившия катализатор). Излезна ми около 170 лева и стана добре.
                          На мен в МКомплект ми казаха 300 лв. за цялата генерация след бившия катализатор (преди около седмица беше това )
                          .... в кой МКомплект си ходил ?
                          Last edited by Чавдар; d.m.y г., 12:03.
                          Alfa Romeo 164 2.0 TS Super
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Dany_iv Покажи съобщение
                            Преди време смених гърнетата с такива от неръждавейка.
                            Но тръгнали тръбите и баща ми (той я кара вече) решил да ги подмени при майстор.. Съответно по-малък диаметър и никъде връзка...
                            Затова ми трябва оригинална изпускателна.. Може и с пробити гърнета.
                            Така става Малко по-ранко ако беше писал - щях да ти дам мойто задното (средното ставаше само да замерваш котки, пък беше и от некъф Голф, май ВР6). Имаше още няколко филии ляб в него Но го оставих в МКомплекта за скрап. Понеже ми е наблизо - ако искаш мога да намина оттам и да видя дали е заминало или все още е там... Пиши на лични да не акаме в раздела.

---------- Post added at 19:27 ---------- Previous post was at 19:23 ----------

Първоначално публикувано от Чавдар Покажи съобщение
                            ... малко извън темата ...

На мен в МКомплект ми казаха 300 лв. за цялата генерация след бившия катализатор (преди около седмица беше това )
                            .... в кой МКомплект си ходил ?
                            Новия в Дружба-2. Ако искаш - ще те заведа там с препоръка и ще падне цената до около 200. Пиши на лични, а ако има развитие като цяло за групата кораби - ще обявим и на колегите примоцията, която отскоро замислям за там...

Comment

• Здравейте колеги,случайно някой да продава суперка на части и по-специално ми трябва никелираната лайсна ,която седи върху предната броня.Благодаря предварително!

Comment

• Скоростна кутия за 2.0 тс

Скоростна кутия за 2.0 тс .Здрава и работеща до последно преди катастрофа.Колата до колкото си спомням беше 89 год и си беше нова с найлоните.Пробег- 135 000 км.Има и още останали чаркове но не помня какви а трудно мога да проверя защото са затрупани с багаж. като разровя ще напиша и за тях.
                                До тук, два фиата,алфа жулиета,алфа 164 2.0 ТС,две капи 2.0.5.20V.Сега отново на старата любов алфа-този път 166 2.5 v6

Comment

Working...
                                X